En nyt oikeen ole varma että mistä se alkoi ja kaikki on vähän sekavaa mutta kuitenkin.

Olin äidin kanssa jossain tätini luona. En nyt muista mitä oltiin menossa tekemään sinne, mutta kuitenkin äiti sitten oli puolen tunnin jälkeen jo aivan tossut sekaisin ja suutuin sille. Marssin ulos auton avaimet kädessä ja päätin lähteä Sofian ja Tessin kanssa baariin, kun kello ei ollut vielä ihan kymmentä niin ehtisin hyvin sitten vielä, mutta päätin mennä kotokautta ja me asuttiinkin jossain maalla ilmeisesti jonkun rivitalon päädyssä.
Kotona oli Armas joka tappeli terassilla jonkun maatiaiskissan kanssa mikä oli pörrönen ja valkoinen ja jolla oli harmaa m-kuvio otsalla. En meinannut tunnistaa kumpi oli sitten oikea Armas (?) ja otin aluksi vahingossa väärän kissan sisälle kunnes tajusin että ei tällä ollutkaan samanlaisia kajaleita mitä meidän pojalla (ja niinkuin muuten sitten en olisi tunnistanut kissoja, kun maatiaisella päävärinä oli valkoinen...).

No sitten kun kissat oli vaihdettu niin tein siinä kotona jotain ennen kuin lähdin ulos ja taas yhtäkkiä asuttiinkin kerrostalossa. Janne seisoi viereisen rapun ovella ja oli menossa saunaan. Menin suukottelemaan sitä ja päätin sitten että voitaisiin ihan pikaisesti sekstailla saunassa. Mutta ei se mennytkään niin, saunassa oli hirvittävästi hiekkalaatikoita ja sitten siinä oli yksi seinä kokonaan lasia jonka puolella oli hirvittävästi ihmisiä kännäämässä. Ja sitten saunassa päätettiin pitää taekwondo-kurssi ja Janne tunsi ne vetäjämimmit ennestään, kun oli joskus sitten lajia harrastanut. Suutahdin ja lähdin kotiin. Janne tuli hetken päästä joidenkin hesesämpylöiden kanssa ja alettiin syömään.

--

Sellanen uni. Kyllä siinä nyt tapahtui kaikkea muutakin, mutta kun kokonaisuus oli niin sekava ja muistui mieleen vain tämä. Oltiin jossain välissä siinä Puutorillakin, mutta kun en sen enempää muista että siihen liittyi vaan Teija ja hurjaa kaahimista niin anti olla.

Hei OMG!! Tänään on tosiaan lauantai ja nousin jo k a h d e k s a l t a! Nyt ei ole kaikki ihan kohdallaan, oon varmaan ihan totaalisesti seonnut tai jotain, koska millon olisin viimeks noussu kahdeksalta lauiantaiaamulla ihan vapaaehtoisesti? Ööö.. En koskaan. Heräsin ekan kerran puol kuudelta kun Janne lähetti tekstarin, että ne pääsi vasta nyt nukkumaan ja sillai kun oli koko yön jotain yhteyksiä vetäny. En tajunnu kun olin niin unissani ja kirjotin jotain takasin mikä sisälsi mielettömästi kirjotusvirheitä ja oli muutenkin täysin päätön. Ehkäpä ymmärrettävää. Ja kaikenlisäksi Armas sitten päätti herätä siinä ja lopulta suljin sen pois kokonaan makkarista, kun kättäkin särki mitä päin se eilen hyppäsi vahingossa kun yritti pöydälle. Miten tollasta pientä naarmua voi edes särkeä...

Mutta meen nyt kattomaan telkkaria kun kerrankin näen lauantain piirretyt :D