Mmm.. Teen ruokaa, hirmunen nälkä. Ehkä muuten parhain nakkikastike ikinä, kun laitoin joukkoon tota sweet&sour-ruokakermaa :D Perunan penteleet kun nyt vaan kypsenis, niin pääsisin syömään.

Jooho, on ainakin kissanhiekkaa hetkiseks. Ostin neljä säkkiä Inodore-hiekkaa, kun se oli alennuksessa. Riittää tosiaan vähäks aikaa, yhteensä 56 kiloa! :D Mut sehän on ihan käyttötavaraa, joten väliäkö tuolla. Ostin kanssa sitten kahden kilon säkin kuivapöperöä ja siinä sai kaupanpäällisiks neljä märkäruoka pussia, kiva kiva.

On kyllä tosi aikaansaava olo, jälleen kerran. Nousin kahdeksalta (okeiokei, kakskyt yli, mutta siis heräsin kuitenkin kasilta!) ja oon ehtiny tekemään taas vaikka mitä. Ei paranis antaa nukkumatille periks ja jäädä sänkyyn aamulla vaan makaamaan, muuten herää lopulta joskus kahentoista aikaan tai myöhemmin ja siinä on sitten päivä ihan kokonaan pilalla. Hmmm.
Voisin tossa syötyäni vaikka mennä ja siivota vessan perusteellisesti. Ja ehkä impata vähän muutenkin. Ja sitten pesen noi Armaan ruokakupit. Kohta saan niitäkin alkaa täyttelemään. Hii! Megamahtavaa.

Sofia vähän puheli, että saisin siltä kissakarkotetta, kun hän ei enää omia maukuja omista. Pitäis varmaan laittaa tekstiviestiä ja kysellä - ehkä sitten myös käydä töitten jälkeen pikasesti kääntymässä ennen kun se menee nukkumaan. Siis mikälisikäli Sofialle sopii. No tiätty sille kuitenkin sopii, kun kyse on musta. Varmistan kuitenkin. Ihan kohta.

Nyt meen kokeilemaan jälleen onko noi perunat kypsei.