Armas kasvaa ja mä en malta odottaa, että saan sen kotiin! On kuulemma sellanen villasukka koko poika, näyttää kuvissa ainakin tosi pörheältä ja pehmoselta. Iii-hana. Hihii.
Kiertelin eilen ulkomaalaisten kasvattajien sivuilla ja löysin yhden australialaisen kasvattajan jolta voisin harkita ostavani pennun. Ainakin sillä oli usemman vuoden kokemusta asiasta ja sillain sopiva määrä pentueita per vuosi. Samoin Saksasta löytyi yksi.
Mutta ehkä on liian aikasta miettiä tollasia :D Ehkä nyt oikeasti keskityn nykyhetkeen.

Armaan siskot on ilmeisesti menossa Hyvinkään näyttelyyn, joten ajattelin ilmoittaa pojan sinne kanssa. Näkisi sitten siskojakin, vaikka kilpparia kuulemma tulee näkymään näyttelyissä enemmänkin kun on sijoitustyttö.
Mutta pääsisi meidän näyttelyharrastus hyvin liikkeelle. Voisin kysyä tota Sohvia mukaan, jos olis vaikka kaksi päivää reissussa, varais hotellihuoneen ja yöpyis siellä. Kerralla kokemuksia!
Tosiaan joo. Näyttelyverhoihin sain nyt ohjeet, mutta en kyllä ymmärtänyt niitä juuri lainkaan. Sitten Anna lähetti kuvallisen version ja selkeentyi hieman. Se auttaisi vielä tosi paljon jos saisi ihan oikeast verhot hypisteltäväksi niin näkisi selkeesti millaset niistä tulee ja ehkä keksisis miten ne tehään. Kaikki loksahtais paikoilleen. Hmmm. Onneksi Anna kuitenkin lainaa niitä verhoja Tampereelle joten voin sitten ostaa paikanpäältä omat verhot.
Tämä verho-asia ilmeisesti kuitenkin vaivaa, koska näin jo unta että ompelin verhoja :D