Olin jo ihan harmistuksissani :/
Juttelin edellispäivänä Annan kanssa ja se sanoi, että pennuilla on vatsa sekaisin ja toisella tytöistä näkyy vilkkuluomet, että ei varmaan voi luovuttaa vielä nyt viikonloppuna. Anna vei pennut eilen lääkärille ja sanoi, että täytyy katsoa mitä lääkäri sanoo ja joudutaanko me nyt sittenkin peruumaan Tampereen näyttely, kun poika ei saa sitä toista rokotuspiikkiään tarpeeksi ajoissa.
Asennoiduin sitten ihan siihen. No, parempi saada kultu sitten terveenä kotiin, kyllähän noita näyttelyitä tulee ja ei nyt yksi viikko lisää odotusaikaa mitään tee.

Ja sitten sain Annalta eilen meilin, missä se kertoi ilmeisesti ylireagoineensa ja eläinlääkärin sanoneen, että kyllä pennut voi uusiin koteihinsa muuttaa jo tänä viikonloppuna! Hihii!!
Ja nyt olen niin innoissani, että tuskin paikallani edes pysyn ja hirvittävällä kiireellä pitäisi kohta lähteä ostamaan hiekat ja pöperöt pojalle. Voi apua. Armas tulee kotiin jo ylihuomenna! Ylihuomenna! Ihanku olis jotenkin todella vaikea ymmärtää sitä.
Hii!

Pennut sirutettiin kanssa eilen. Armas kuulemma ensimmäisenä. Poika ei ollut edes tajunnut kuulemma mitään, kun siru oli paikoilleen laitettu. Hassu. Simokin oli vain muinamiehinä tujotellut ikkunasta ulos, tytöt olivat sitten jotain vinkuneet. Urhea poika, tuo meidän Armas ^______^

Muokattu 12:06 03/05/2007