Voi herranpieksut että Armas on sitten ihanampi mitä kuvittelin. Villi kun mikä ja kyllä sitä saa olla koko ajan leikittämässä ettei roiku missäänm verhoissa, mutta kuitenkin :)

Matka Kuopiosta takasin kesti melkeen kaheksan tuntia kun vähän väliä pysähdeltiin kattomaan onko pojalla kaikki okei, kun maukui niin paljon. Tälleen jälkiviisaana olis tajunnu jättää hiukan omaan arvoonsa koko miukumisen - tietenkin se oli paniikissa kun ekaa kertaa tollein pitempää aikaa boksissa vietti. Ennen kun lähettiin tuntus ihan siltä, että Armaan emo tajus että hänen toinen poikansa lähtee nyt. Tunki itte kantoboksiin ja meni sen päälle istumaan, kun oltiin saatu Armas sisälle. Sitten poika vielä taputti emoaan kaks kertaa kuonolle ennen kun lähettiin.
Armas päätti myös mennä polskimaan juuomakuppiinsa panikoidessaan ja sen jälkeen mennä pienelle hiekka-astialle ja arvatenkin oli koko boksi ja kissa häntineen savessa. Puuh. Plus että tämä meni myöskin pehmustepatjan alle ja näin ollen oli koko auton takapenkki täynnä hiekkaa ja kuivaraksuja. Jee. Päästettiin Armas pari kertaa autoon jalottelemaan, kun itekkin pysähdyttiin ja poika rauhottui siinä sitten mukavasti.

Pysähdyttiin Aurassa kun ohi kuitenkin mentiin, näytettiin Armasta Jannen porukoille. Tais olla toi tapaaminen vähän turhan rankka, nimittäin Armas säikähti vähän sitä kun Ossi, Helena ja Sanni kaikki tuli taputtelemaan pientä. Riensi muuten kissa heti piiloon kantolaatikkoon.
Tämän takia varmaan boksista ulos tuleminen kestikin hetken aikaa, kun päästiin vihdoin ja viimein kotiin. Mutta kyllä se sieltä sitten tuli :) Ensimmäisenä Armas ryntäsi kenkäkaappiin piiloon ja juoksi hetken rohkeutta kerättyään sitten makkariin ja sängyn alle. Pikkuhiljaa se sitten kävi koko asunnon läpi ja säikähteli aina Jannen nähdessään. Oli selvästikkin enemmän minun perään pieni ja on edelleenkin. Mutta kun Anna näitä pienestä asti on hoitanut ja Annan mies ohimennen sillointällöin saattanut rapsuttaa niin ehkä ihan ymmärrettävää, että Armas on tälläinen mammanpoika :D

Eka yö oli kanssa vähän elvoton. Miuku siellä ja mauku täällä. Lopulta sitten kun oli vaan huomioimatta koko maukumista niin Armas lopetti ja kävi nukkumaan Jannen ja mun väliin ja jossain kohtaa se oli sitten siirtynyt yöpöydän keskitasolle nukkumaan.

Sunnuntai meillä menikin sitten siinä, että leikitettiin Armasta. Totutettiin vähän yksinoloonkin, kun käytiin kaupassa ja sitten kun itse illalla heitin Jannen linkkari asemalle. Yö meni huomattavasti paljon paremmin mitä edellinen. Heräsin aamulla viiden aikaan siihen, kun Armas oli kehrääänä keränä pääni vieressä ja kun sain toista silmää hiukan auki niin tämä alkoi pesemään mun kulmaa ja nenänvartta :D Söötti yksilö. Nostin päätä vaan vähän ylemmäs ja jatkoin unia, Armas keskittyi pesemään käsivarttani.

Eilen näin Armaan sitten syövän ensimmäisen kerran kuivaraksuja. Hyvähyvä. Tänään oli vatsa ihan vähän sekaisin ilmeisesti johtuen noista toisista raksuista mitä sekoitin aamulla mukaan :/ Armaan housukarvoihin oli tarttunut hieman kaknaa ja sitten kun päätin pesaista sen pois, niin poika palkitsi minut raapaisemalla rintaa.
Joo. Ja kun ukko tuli tänään käymään kylässä, niin Armas päätti näyttää sitten kaikki pahat tapansa kerralla. :D Nyt se sitten nukkuu tuossa edessäni niin kuin mitään pahaa ei mukamas olisi koskaan tehnyt.

En nyt muista oliko se eilen illalla vai sitä edeltävänä, kun oltiin menossa nukkumaan niin Armas vähän sähelsi. Meni tuon korin reunalle seisomaan jonka tarkoitin sille nukkumapaikaksi (mutta mitä se ei kuitenkaan käytä...) kun yritti ilmeisesti siitä sitten päästä tyynypinon päälle, minkä olin pinonnut tuolille. No luonnollisestikkin kori sitten keikahti ja Armas koreineen tipahti lattialle. Poika kuitenkin päätti vielä yrittää päästä sinne pinon päällimmäiseksi, mutta onnistui hyppäämään tyynypinoa puoleenväliin ja näin ollen Armas tipahti taas maahan ja tyynyt myös. Nauratti vähäsen. Toinen katseli hetken aikaa kummissaan ymäpäriinsä, niin kuin ei olisi ymmärtänyt että mitä siinä nyt tapahtui ja alkoi sitten pesemään itseään. Että näin. Ja eilen illalla kaatui myös yölamppu.. Sinitarra olis varmaankin kova sana tähän kohtaan.