Armas on pieni riiviö! Hmh. Tosin nyt se makaa pitkin pituuttaan keskellä lattiaa, tai siis vielä hetki sitten ainakin. Nyt juoksi jonnekkin. Huoh.
Sunnuntain näyttelyä odotan jännittyneenä sekä kauhulla. Saas ny nähä tuleeko meistä mitään näyttelytyyppei Armaksen kanssa.

(käyn tässä välissä pelastamassa verhot.)

Tampereella kauhea kiire ainakin ihmisiä treffata, kun Jussia pyysin Pirkkahallille ja sitten Laura ilmoitti olevansa siellä pupjensa kanssa.  Ja sitten tietty Eeva on siellä, mutta tuskinpa sitä mitään kummemmin ehtii kun on assistenttina ja varmaan niin paljon hommia. Mutta mikäli Armas nyt pääsee paneeliin niin meillä on ainakin esittelijä sitten :)
Kannattaisi varmaan nytten pian mennä nukkumaan, kun Armas rauhottui hiukan. Pysyy sitten nätisti koko yön eikä riehaannu mitä muuten ellei ole väsynyt. Varmuuden vuoksi voisi vähän vielä huisputella, että väshtää enemmän.

Armas on vissiin kalalle allerginen. Tai ainakin sillä on aina maha vähän sekaisin sen kalapussukan jälkeen. Tai jotain. Tuli vaan mieleen kun Annan kanssa juteltiin että Armaan äiskällä menee maha vähän sekasin kalan jälkeen ja aloin pohtimaan että milloin Armaalla sitten, kun ei se nyt koko ajan sekaisin ole. Ja ruoks nyt on loogisin vaihtoehto, kun ei poika sairaskaan voi olla. Tai jos on niin on sitten metka tautui kun jaksaa kuitenkin riehua ku mikäkin...
Huomenna pitää käydä ostamassa vähän jotain tavaroita sunnuntaita varten. Kuten retkeilytuolia ja sun muuta. Mutta me mennäänkin nyt seuraavaksi punkkaan.


596914.jpg
Uusin kuva Armaasta.